På Intresseföreningens årsmöte tillsattes en projektgrupp för att titta på om det fanns något sätt som enkelt tillät de boende i området att komma i kontakt med varandra på nätet. Tanken var att man skulle kunna fråga varandra om hur man kan tänka kring en renovering eller sälja något. Någon annan skulle kanske kunna tipsa om en trevlig hantverkare osv.

Resultatet av det arbetet mynnade således ut i en Facebook-grupp med namnet "Vi som bor på Segelkobben". Det är en sluten grupp, vilket innebär att man bara kan läsa och skriva inlägg till gruppen om man är medlem i gruppen. Dessutom måste man bli godkänd för att kunna bli medlem. Anledningen till detta är att man ska kunna känna sig säker på att det bara är de boende i området som tar del av det man skriver.

Nu har gruppen startat lite lätt och du får gärna vara med och forma gruppen! Känn er fria men visa respekt för varandra.

Facebook-gruppen "Vi som bor på Segelkobben"

För att kunna bli medlem måste du ha ett Facebook-konto. Har du inte redan ett sådant så kan du lätt skapa ett konto hos Facebook.

Om du sedan går till gruppens Facebook-sida så finns en länk för att gå med i gruppen. Då skickas ett meddelande till administratören som sedan kan lägga till dig i gruppen.

Välkomna!

Copyright © 2014 Segelkobben. Alla rättigheter reserverade.