Lördag 22 april så är det städdag! Då träffas vi kl 10:00 utanför den som är områdesombud. Då får vi instruktioner om det är något extra som behöver göras under städdagen. Annars är det som vanligt städning av våra gemensamma marker - lekplatser, parkeringar, gräsmattor, träd och buskar. Den privata tomten ska man inte städa under städdagen utan den får man ta hand om vid ett annat tillfälle.

Det naturskräp som blir (löv, grenar osv) och som är från samfällighetens mark ska slängas i containern utan sopsäck. EFTER städdagen och allt skräp från samfälligheten fått plats så finns det möjlighet att slänga motsvarande saker från sin egen tomt.

Kl 13:30-14:30 ungefär så blir det korvgrillning och fika. Då bjuds det på det korv, med och utan fläskkött, som välförtjänt belöning till alla som varit med och hjälpt till att göra vårt område fint och trevligt.

På tisdag 25 april så är det planerat att våra gator kommer att bli sopade av en traktor. Det är bra att sopa ut eventuellt grus en bit från vägkanten och bort från fartguppen så att traktorn lättare kan komma åt att sopa upp allting.

Vi ses!

Copyright © 2014 Segelkobben. Alla rättigheter reserverade.